Puppy-party

Gefeliciteerd met uw nieuwe huisgenoot

Met de komst van een pup breken drukke tijden aan. Zindelijk maken, inentingen, ontwormen, ontvlooien, opvoeding en voeding. Allemaal aspecten waar de jonge hond het eerste jaar mee te maken krijgt. Er moet dus heel wat gebeuren om een pup tot een leuke en gezonde hond op te laten groeien.

Wij helpen u graag

Om u hierbij een handje te helpen organiseren wij regelmatig een puppy-party. Dit is een bijeenkomst waar wij ruim aandacht besteden aan onder andere wormen, vlooien, entingen, voer en gedrag. Tijdens de presentaties is er genoeg tijd om uw vragen te stellen. Ook mogen de pups tijdens de korte pauze even met elkaar spelen.

Of het nu uw eerste of derde hond is, de vraag blijft altijd hoe zat het ook alweer? En dat wordt op deze gezellige en informatieve bijeenkomst aan u uitgelegd. De Puppy-party’s vinden in de avond plaats.

Informeer telefonisch of bij de balie naar de data van de eerst volgende bijeenkomsten. We vinden het plezierig als u zich van tevoren aanmeldt zodat we rekening kunnen houden met het aantal deelnemers.