Junior-care

U bent de trotse eigenaar van een pup. Natuurlijk wilt u dat uw pup gezond opgroeit. Daarom biedt Dierenkliniek Hoogveld u speciaal voor opgroeiende pups het groeibegeleidingsprogramma (Junior-Care).

Uw nieuwe kameraadje wordt door de dierenarts gezien op een leeftijd van 9 en 12 weken daarna kunt u een vervolgafspraak maken voor de Junior-care. Het junior-care consult is op de leeftijd van 4 , 5 en 6 maanden. U komt op consult bij Anita, paraveterinair en zij gaat met u samen kijken hoe het met u pup gaat. Er wordt o.a. gekeken naar de groei, de ontwikkeling en stand van het gebit, advies voeding enz. Dit alles wordt op de spreekkamer tafel uitgevoerd zodat uw pup went aan de tafel en te worden onderzocht. Ook wordt het gedrag besproken en is er alle ruimte voor u vragen.

Dit alles is een service naar u toe en er worden dan ook geen kosten aan verbonden. Mocht u zich nog niet hebben aangemeld voor de junior care en u hebt hier wel interesse in? Bel of mail ons, dan zal Anita contact met u opnemen om een eerste afspraak te maken!