Het team

Dierenartsen

Ellen van den Heuvel

Dierenarts & Eigenaar

Zoals zoveel dierenartsen stond op jonge leeftijd al vast dat ik dierendokter wilde worden. Vooral paarden waren mijn passie.

Ik ben met de opleiding begonnen in België (Gent) want ik was helaas uitgeloot in Utrecht. Toch heb ik gelukkig mijn studie kunnen afmaken in Utrecht.

In 1989 ben ik gaan werken in Roosendaal, in een prachtig groot dierenziekenhuis met alle diersoorten (gezelschapsdieren, landbouwhuisdieren, paarden en vogels). Ik heb me met alle diersoorten bezig gehouden, heel veel geleerd, veel gedaan, hard gewerkt en een prachtige tijd gehad.

Uiteindelijk in 1999, 2 kinderen verder, toch verhuisd naar Oost Brabant en mijn eigen bedrijf begonnen in Den Bosch - Rosmalen. Ik heb een geweldig team om mij heen vergaard en alleen nog toegelegd op gezelschapsdieren.

Kim Arts

Dierenarts

Ik ben Kim Arts en in 2010 ben ik afgestudeerd als dierenarts Gezelschapsdieren in Utrecht.

Voordat ik ging studeren zat ik al graag tussen de dieren. Wij hebben thuis altijd huisdieren gehad; parkieten, ratjes, cavia’s, konijnen en een hond. Ook mocht ik van mijn oom in zijn dierenwinkel komen werken en daar werd mijn interesse in huisdieren verder versterkt.

Toen ik op de middelbare school dus een keuze mocht gaan maken welke studie ik zou gaan volgen, koos ik Diergeneeskunde en als ik niet ingeloot zou worden dan zou de keuze richting Informatica geworden zijn. Heel blij was ik toen ik mocht gaan studeren aan de Universiteit van Utrecht.

Na deze intensieve maar zeker heel leuke studie ben ik direct op zoek gegaan naar een leuke dierenartsenpraktijk. Ik heb bij diverse klinieken ervaringen opgedaan en sinds juli 2020 werk ik bij Dierenkliniek Hoogveld. Hier bevind ik me tussen een gezellig team met kennis, kunde en gezelligheid.

Niet alleen in mijn werk maar ook thuis heb ik dieren, we hebben twee katten en twee konijnen, ik kan dus ook uit eigen ervaring uitproberen wat voor dieren soms wel of niet werkt. Daarnaast vind ik het leuk om nieuwe dingen te zoeken om te maken voor in huis of tuin en ben ik zo af en toe een taartje aan het bakken in de keuken. Op het werk komt weleens een baksel terecht zodat mijn collega’s het kunnen keuren.

Ik zie u graag een keer bij ons op de praktijk!

Groetjes!

Kim Bolman

Dierenarts

Hallo!

Mijn naam is Kim Bolman en sinds 1 augustus 2022 versterk ik het team van Dierenkliniek Hoogveld.

Als klein meisje was ik altijd te vinden op maneges en ik vond het maar wat interessant als er een dierenarts langs kwam. Ik stond er dan ook als eerste bij om alles te volgen en te helpen waar ik kon. Dat ik dierenarts wilde worden, stond dan ook al lange tijd vast.

Voor de opleiding tot dierenarts ben ik naar België gegaan en ik heb de opleiding in 2021 afgerond.

Ik kijk er naar uit om samen met u te kijken hoe we uw trouwe maatje zo gezond mogelijk kunnen houden (en krijgen)!

Tot in de kliniek!

Assistentes

Erika

Paraveterinair & Chef de Clinique

Hoi, ik ben Erika en al 20 jaar werkzaam bij Dierenkliniek Hoogveld.

Ik woon samen met mijn man, dochter Evi en 2 Britse kortharen in Wijk en Aalburg. Met z’n drietjes houden wij van het Bourgondische leven en voor mijn ontspanning leg ik graag een puzzel en sport ik.

Toen ik mijn diploma heb behaald in september 2002 was er een vacature bij Dierenkliniek Hoogveld.
Na een goed gesprek met Ellen kreeg ik de kans om te beginnen bij de Dierenkliniek. Deze kans heb ik met beide handen gegrepen en in de loop der jaren heb ik mezelf omhoog gewerkt naar Chef de Clinic.

Mijn baan is erg allround, naast algemene werkzaamheden van balie en telefoon, sta ik ook in de operatiekamer. Daarnaast ben ik ook vaak achter de schermen te vinden om roosters te maken, voor personeelszaken, aansturing van de kliniek, facturaties enz.

Ik ben nog steeds erg dol op mijn werk, ga 3x per week met plezier naar mijn werk om met liefde en goede diergeneeskunde uw trouwe maatje te verzorgen.
Daarnaast hebben we een fantastisch team wat altijd voor elkaar klaar staat en het gezellig met elkaar heeft.

Tot ziens in de praktijk!

Rianne

Paraveterinair & kattengedragsadviseur

Hallo! Ik ben Rianne Bouius en werk sinds begin 2013 met veel plezier bij Dierenkliniek Hoogveld.

Ik woon samen met mijn man, 2 zoontjes en kat Foetsie in Leerdam. In mijn vrije tijd ga ik graag naar mijn Friese verzorgpaard Lyfe, en maak ik portret tekeningen van voornamelijk dieren.

Mijn diploma paraveterinair heb ik in 2012 behaald bij het Wellantcollege in Houten. Daarna heb ik een jaar gewerkt als invallend paraveterinair bij verschillende praktijken (van dezelfde organisatie). Daarna kwam ik in een warm bad bij Dierenkliniek Hoogveld terecht.

Ik vind kattengedrag erg interessant, waardoor ik in oktober 2021 de ‘Happy Cats Bootcamp’ heb gevolgd van kattengedragstherapeut Anneleen Bru. Sindsdien geef ik gedragsadvies middels een beproefd stappenplan, om het ongewenste gedrag permanent weer in balans te brengen. Maar ook bij bijvoorbeeld de aankoop van een kat geef ik graag advies hoe u uw woning zo ‘catproof’ mogelijk maakt! Verder zorg ik voor onze website, social media kanalen en de oproepkaartjes voor o.a. de jaarlijkse gezondheidscontrole.

Tot ziens in de praktijk!

Inez

Paraveterinair & gewichtsconsulente

Hoi ik ben Inez Mauer,

Ik ben ondertussen alweer 10 jaar werkzaam bij Dierenkliniek Hoogveld.
Ik houd me na de algemene werkzaamheden zoals de balie en telefoon ook bezig bij het assisteren van de operaties en ik begeleid het Slim Fit programma; honden en katten op een verantwoorde manier laten afvallen.

Ik ben nog steeds erg dol op mijn werk, de combinatie van werken met mensen, dieren en zorgen past mij helemaal!

Verder geniet ik in mijn vrije tijd vooral van mijn geweldige gezin met 3 prachtige kindjes en ons hondje Lenny de Border Terriër.

Anita

Paraveterinair & Junior Care

Ik ben Anita van der Velden. Ik kom uit Den Dungen en ben in 1991 begonnen bij Dierenkliniek Hoogveld en heb een zestal jaar gewerkt op deze locatie als dierenartsassistente.

Daarna heb ik elders als assistent gewerkt en nog heel wat jaren ander werk gedaan, waar onder andere acht jaar les gegeven op een hondenschool als gediplomeerd kynologisch instructeur .

Sinds 2014 ben ik weer terug bij Dierenkliniek Hoogveld. Daar kunt u me achter de balie tegenkomen, werk ik met plezier in de operatiekamer en zorg ik voor een mooi schoon gebit bij u hond of kat. Ook verzorg ik de junior care’s bij de puppy’s. Kortom: eigenlijk ben ik overal wel inzetbaar en vind ik alles leuk.

Het is fijn dat ik mijn steentje kan bijdragen aan het welzijn van uw huisdier en het contact met u als eigenaar.

Thuis heb ik natuurlijk ook huisdieren zoals vissen, een hamster en drie honden. Zino mijn Oud Duitse Herder gaat erg graag mee naar de praktijk, die kunt u dan ook twee maal per week tegenkomen. Als ik niet aan het werk ben, ga ik graag met onze drie honden wandelen, op vakantie of ben ik aan het suppen, klussen of knutselen.

Elke werkdag ga ik met plezier naar het werk om vol liefde en passie voor uw dier te zorgen. Dat kan ik natuurlijk niet alleen daarom ben ik blij dat ik mag samenwerken met mijn lieve en kundige collega’s.

Jolanda

Paraveterinair & gebit

Hoi, ik ben Jolanda en sinds 2017 ben ik werkzaam bij Dierenkliniek Hoogveld.

Daarvoor heb ik op diverse andere praktijken gewerkt. Ik werk nu 3 dagen per week waarbij ik me voornamelijk bezighoud met apotheekbeheer en tandheelkunde. Ook help ik u graag aan de balie waarbij ik graag aandacht geef aan de dieren in de wachtkamer. Kortom: een veelzijdig beroep wat het zo leuk maakt!

Verder heb ik een hele leuke hond Sproet en een avontuurlijke kat Zipper. Sproet komt uit Griekenland en Zipper uit het asiel. Heerlijk wandelen met Sproet is een van de dingen waar ik in mijn vrije tijd van kan genieten zo ook tuinieren. Daarnaast gaan we graag op avontuur met onze camper, natuurlijk gaat Sproet dan mee !

© Copyright - Dierenkliniek Hoogveld - Alle rechten voorbehouden