Dierenkliniek Hoogveld

Professionaliteit en vriendelijkheid!

Dierenartsen Ellen van den Heuvel, Kim Arts en Kim Bolman zijn afgestudeerd aan de faculteit Diergeneeskunde in Utrecht, richting gezelschapsdieren. Samen vormen ze een goed op elkaar ingespeeld team, dat samen met de assistenten garant staat voor hoogwaardige zorg voor uw dier.

Balie

Hier maken we afspraken en vindt u de apotheek. Naast voorgeschreven medicijnen worden hier ook zaken voor o.a. vlooienbestrijding, ontworming en dieetvoeding verstrekt.

Wachtkamer

Moet u even wachten, bijvoorbeeld op de resultaten van het röntgen- of laboratoriumonderzoek, dan kunt u plaatsnemen in onze wachtkamer. Koffie en thee staan voor u klaar en vers drinkwater voor uw hond.

Behandelruimte

De ruimte voor niet-steriele behandelingen. Denk aan hechten van opgelopen wonden en gebits- en oorreiniging. Als een lichte verdoving nodig is, gebruiken we moderne anesthesie-apparatuur. Na een kort roesje kan uw huisdier doorgaans meteen weer naar huis.

Operatiekamer

In onze steriele operatiekamer vindt u moderne apparatuur zoals ademgascontrole, beademingsapparatuur, gasanesthesie en ECG-apparatuur. Opereren doen we bij voorkeur in de ochtend zodat uw dier de rest van de dag onder toezicht kan herstellen.

Laboratorium

Wij beschikken over een eigen uitgebreid laboratorium waar bloed-, urine-, ontlasting onderzoek kan worden uitgevoerd. Omdat we deze onderzoeken op de kliniek uitvoeren zijn de uitslagen snel (soms kunt u hierop wachten) beschikbaar zodat eventuele behandeling van uw dier direct kan worden ingezet.

Röntgenkamer

Voor röntgenonderzoek is een speciale ruimte ingericht. De opnames worden direct ontwikkeld zodat de uitslag direct met u besproken kan worden. Röntgenfoto’s zijn vooral waardevol bij onderzoek van botten, gewrichten, borst- en buikholte.

Opnameruimte

Na de operatie komen de dieren hier om wakker te worden uit de narcose. Afhankelijk van de ingreep blijft een dier wat langer in de kliniek. Onze voorkeur gaat uit naar herstel in de eigen vertrouwde omgeving.

© Copyright - Dierenkliniek Hoogveld - Alle rechten voorbehouden