Natuurlijke medicatie bij ondersteuning van vuurwerkangst!

Heel wat honden en katten zijn bang voor vuurwerk. Angst voor onverwachte geluiden is natuurlijk gedrag. De knallen lijken zomaar uit het niets te komen, waardoor dieren zich er niet op kunnen voorbereiden.
Er zijn verschillende natuurlijke middelen die uw dier tijdens deze stressvolle periode kunnen kalmeren. Voor deze natuurlijke middelen is het raadzaam om minstens 4-6 weken voor oudejaarsavond te beginnen. U zult dan het beste resultaat zien.

 • Zylkene
  Hond en kat
  Dit en een natuurlijk product dat kan ondersteunen bij diverse vormen van stress/angst bij honden en katten. Zo ook bij stress/angst voor vuurwerk. De natuurlijke werkzame stof is Alpha-casozepine, wat voor een ontspannen gevoel zorgt, maar uw dier wordt er niet suf van. Zylkene geeft u 1x daags. De capsule maakt u open en de smakelijke poeder mengt u door het voer. Zylkene kunt u veilig langdurig gebruiken
 • Adaptil
  Hond
  Adaptil geeft fermomen vrij die een rustgevende werking op uw dier hebben. U kunt kiezen of combineren uit een geïmpregneerde halsband of tabletten.
  Met de Adaptil halsband moet u minimaal 3 weken van te voren starten, de band werkt in totaal 4 weken. De Adaptil tabletten hebben een rustgevende werking en wordt op oudejaarsdag toegediend.
 • Feliway
  Kat
  Voor de kat bestaan er een verdamper (Feliway) die u simpelweg in het stopcontact steekt. Deze verdamper geeft feromonen af die een rustgevend effect op uw huisdier kunnen hebben. U begint minimaal 2 weken van te voren en laat de verdamper nog een week zitten.