Nieuw: Vetplan ons preventief zorgabonnement!!

VetPlan?

VetPlan is een abonnement voor huisdiereigenaren, gericht op preventieve zorg. Met dit abonnement ontvangt u de jaarlijkse preventieve zorg die nodig is om uw hond of kat gezond te houden. Eventuele gezondheidsrisico’s kunnen op deze manier in een vroeg stadium worden ontdekt.

Wat ontvangt u met VetPlan?

  • Jaarlijkse gezondheidscheck incl. vaccinatie
  • Behandeling tegen wormen per jaar
  • Behandeling tegen vlooien en teken per jaar

Als het tijd is voor een behandeling tegen wormen, vlooien of teken krijgt u een herinnering per mail of SMS, zo is uw huisdier altijd beschermd tegen parasieten.

Wat kost het?
Vetplan is er voor elke hond en kat, er is geen leeftijdgrens. Voor de kat betaald u slechts € 12,95 per maand en bij de hond begint het vanaf € 9,95 per maand.
U betaald via een maandelijkse incasso: u hoeft dus tijdens het bezoek voor preventieve zorg niets af te rekenen!!! Omdat Vetplan een abonnement is, kunnen wij dit extra voordelig aanbieden.

VetPlan Plus
Naast het VetPlan Basis pakket hebben we ook het VetPlan Plus pakket. Hierbij ontvangt u nog extra een uitgebreid bloedonderzoek, een urineonderzoek, extra gezondheidsconsult en voor katten ook nog een bloeddrukmeting. Met VetPlan Plus heeft u nóg beter de gezondheid van uw (senior) huisdier in beeld en kunnen problemen vroegtijdig worden gesignaleerd en behandelingen worden ingezet!! De Vetplan Plus is er voor de kat voor €24,95 per maand en voor de hond vanaf € 17,95 per maand

Extra’s
Als VetPlan lid ontvangt u naast de benodigde preventieve zorg ook nog interessante voordelen binnen onze praktijk. Denk hierbij aan:

  • Onbeperkt nagels knippen
  • 15% korting op titeren
  • Het jaarbedrag van VetPlan aan Piggy-punten kan na 9 maanden op uw account bijgeschreven worden.

Bent u geïnteresseerd in ons nieuwe VetPlan en wilt u de beste zorg voor úw huisdier, neem dan contact op met onze praktijk!!