Verzekeringen

Waarom een huisdierverzekering?

Het is iets om liever niet over na te denken, maar het kan gebeuren dat uw hond, kat of konijn een ongeluk krijgt of ernstig ziek wordt. Er is op diergeneeskundig gebied veel mogelijk, maar de kosten kunnen echter behoorlijk oplopen. Meestal komt dit dan ook onverwachts. Door uw huisdier te verzekeren spaart u als het ware voor eventuele ongemakken. Helaas komt het nogal eens voor dat een eigenaar uit financiële overwegingen besluit om de medische behandeling niet uit te laten voeren en daardoor vervroegd afscheid moet nemen van de trouwe huisgenoot.

Ongevallen- en ziektekostenverzekering voor uw huisdier. Een prettige zekerheid.

Misschien weet u het al of nog beter, misschien heeft u er al een afgesloten: het is namelijk mogelijk om voor uw huisdier een ongevallen– en ziektekostenverzekering af te sluiten. Bijna alle medische kosten ten gevolge van een ongeval en/of ziekte worden door de verzekering vergoed. Een prettige zekerheid op een moment dat u wel wat anders aan uw hoofd heeft. Vergelijkbaar met de humane verzekeringen zijn er ook bij de verzekering voor dieren beperkingen en uitzonderingen. Deze zijn echter redelijk en staan vermeld in de polisvoorwaarden zodat u vooraf weet wat u wel of niet kunt verwachten met betrekking tot de vergoedingen.

Bij wie verzekeren?

De afweging of het verstandig is om uw huisdier te verzekeren, moet u zelf maken. In algemene zin is het zo dat als u geen spaarpotje heeft waaruit u de kosten van de medische behandeling kunt (wilt?) betalen, het verstandig is om uw huisdier te verzekeren. Er zijn meerdere verzekeraars op de markt, wij raden deze niet allemaal aan omdat we er weinig ervaring mee hebben of de kwaliteit laat nog wel eens te wensen over.
De verzekeringen die betrouwbaar zijn en waar wij regelmaat contact mee hebben zijn Petplan en OHRA.

Afrekenen

Is uw huisdier verzekerd dan betaalt u gelijk aan de balie en geven wij de factuur mee of mailen wij de factuur, zodat u deze zelf kan indienen bij uw verzekeringsmaatschappij!

Vergelijk verzekeringen

Loading poll...